BUURbankje

Het SchiebroekertjeOp gras of terrasNaar wens gebrande tekstHillbillieBUURbankje-voor-Albert-Heijn-de-Wolf,-Kleiweg-RotterdamToonbankOntwerper-Maarten-op-de-Hillbillie

Het verhaal

Al enige tijd hebben wij met enkele gezinnen uit Schiebroek een gezamenlijke moestuin. Het tuinieren en oogsten is aardig, maar vooral het sociale aspect is leuk. Daaruit ontstond de behoefte aan een bankje om na het harde werken ook even uit te puffen. Dit bankje is inmiddels het centrale ontmoetingspunt in de moestuin en geeft aanleiding tot vele gesprekken en niet alleen over tuinieren..

Schiebroekertje

Dat leidde tot de ontdekking dat een bankje in de moestuin, maar ook in de voor- of achtertuin een eenvoudige, informele aanleiding kan zijn voor een gesprek met medetuinders of de buren. Het BUURbankje, en in dit geval het Schiebroekertje was geboren.

Lokaal ontworpen en duurzaam gemaakt

Het BUURbankje is in Rotterdam ontworpen en gemaakt uit afgedankte hardhouten meerpalen uit de Rotterdamse haven. De lengte is 1.55 meter.

Tekst naar wens

De bank is door zijn vorm speciaal ook geschikt voor op gras of zachte grond. Elk bankje kan voorzien worden van een eigen tekst, gebrand of, bij grotere oplagen, gefreesd. In overleg is het ook mogelijk een logo te plaatsen. Bel even voor de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag.

Bestel nu!

Interesse? Stuur een email naar maarten@maartenvandervelde.nl of bel: 06-42433118

Kijk voor actuele acties bij jouw in de buurt op facebook/BUURbankje

Share